ABOUT US

awesomesuke

HELLO

Hey there momma! Ik ben Su en fulltime moeder van m’n dochter Zoë-Yzabella en m’n zoon Yoshua. In 2017 krijgen wij er een bende lid bij! Super tof dat jij onze blog hebt gevonden.

Me in a nutshell: ZZP’r, net over de 26, met bijna 6 jaar ervaring moederschap onder de knie. Als fijnproever probeer ik graag nieuwe dingen en sta ik graag in de keuken, soms alleen om te kwijlen want m’n man kan bovendien overheerlijk koken. Ik ben een echt gevoelsmens en word soms ook wel hippie genoemd. Peace, light and love! 

Me in a few words: Home baker, Creatief, chaotisch, perfectionist, zeikerd, grappig, spiritueel, gevoelig, gefrustreerd, ondernemer, moeder, vrouw, vriendin en kind.

Things I adore: Vintage, Retro, Home interior, fruit, smoothies, milkshakes, cake, cookies & milk, Anime, Netflix, Jazz & 90’s muziek, Kids, Cats & my hubby!

THE MISSION

Wees geheel jezelf en vergeet niet dat je jou moederschap kunt overleven, maar niet zonder kleerscheuren. De MB blog is voor mij als drukke mama van twee een echte uitlaatklep. Soms maak ik er een bende van en kan ik met een gerust hart zeggen dat ik niet de enige ben. Mijn persoonlijke (soms hilarische) ervaringen zorgen voor leerzame processen die ik dan ook graag schaamteloos met jullie wil delen. Mijn missie voor deze blog is om een schaamteloze Moeder bende (Mothergang) op te zetten. Samen staan we sterker. They say that it takes a village to raise a child. maar toch staan we er soms geheel alleen voor. Ga met mij op expeditie, lach met me, huil met me, val met mij en sta vooral elke keer weer met mij op.

De Moeder bende blog gaat niet alleen over de letterlijke bende (zooi) die ik er van maak of de bende (community) die ik samen breng.

Als moeder, vrouw en vriendin, leer ik graag nieuwe dingen en ga ik graag op avontuur. Ook ben ik graag creatief bezig, heb ik een echte passie voor koken en een fixatie voor bakken. ” Cake equals happiness! It’s true!

Doe de afwas een keer niet, maak er een bende van, maar ga jezelf PLEASE niet met andere moeders vergelijken. Moederschap is geen competitie. Wij zijn allemaal top op onze eigen authentieke manier, echt waar! Neem de tijd om iets nieuws te leren, pin jezelf stuf op Pinterest, neem een keer tijd voor jezelf en voel je er niet schuldig over. “ If mom is happy, everybody is happy!” Soms is de reis belangrijker dan de bestemming en het zal niet altijd even makkelijk zijn. Het moederschap hoort je meer vreugde te geven dan frustratie. Tuurlijk zul je veel fouten maken, geloof me, die maken we echt wel allemaal. Vertrouw me, het hoort er allemaal bij. 

 

DE BENDE

Mijn favoriete dingen in het leven zijn dingen creëren, daar horen mijn grootste kunstwerken, mijn koters, natuurlijk bij. Dit is dan mijn voorlopige bende van 5, ja onze kat Cosmo hoort er natuurlijk ook gewoon bij. Mijn partner in crime Irfan, m’n binkie Yoshua van 3 jaar, m’n prinsesje Zoë-Yzabella van 5 en in 2017 verwacht ik nummer 3. De meeste avonturen die ik beleef, gebeuren voornamelijk thuis. Al zal ik niet altijd over m’n bende hebben, ze beïnvloeden zo ongeveer alles, ja ook mijn dagelijkse gemoedstoestand. Ik ben dankbaar voor mijn man die mij de mogelijkheid geeft om thuis te kunnen blijven zodat ik er een bende van kan maken haha!

kitty

Ik ben de Moeder Bende Blog spontaan begonnen in 2016, dus op dit moment is alles nog nieuw en kan ik tussen deze bende (letterlijk) best een creatieve uitlaat klep gebruiken. Zie hier het resultaat. Pak een glas wijn of een heerlijk kopje thee, relax en lach jezelf in een deuk met deze moeder, die er soms nogal een bende van kan maken.